Prodaja 140,000.00eur - Kuća
240 m2 5 Spavaće sobe 4 Kupatila
 
 Dodajte u Favorite
Odštampaj

Kuća je izgrađena od pune opeke sa omalterisanim spoljnim zidovima debljine d=38cm, naknadno obložena termoizolacijom i završno obrađena plemenitim malterom. Ispod cemetnog estriha u podovima prizemlja, sprata i tavana ugrađena je termo-zvučna tvrda podna izolacija debljine d=3cm i sa folijom. Izlaz na tavan je rešen zatvorenim betonskim stepeništem, a sam tavan je moguće pretvoriti i u mansardni prostor. Krovna konstrukcija je od čamove građe, a krovni pokrivač je falcovani crep braon boje – engobirani.

Sva spoljna ulazna i garažna vrata su od tvrdog drveta-hrastovine, a prozori su sa dvostrukim termo izo staklima i roletnama.

Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su jedan prostor ukupne površine od 46,14m2, sa podom od hrastovog parketa i pored radijatorskog centralnog grejanja ima i kaljevu peć, a plafon je obložen lamperijom.

Lokacija kuće je u mirnoj ulici sa kompletnim komunalnim priključcima i gasom, udaljenoj od glavne ulice – centra grada (pešačke zone), parka, škole, pijace, doma zdravlja, gradske uprave i ostalih nadležnosti i službi, na 5 minuta pešice.

Kuću je za sebe i svoju porodicu gradio diplomirani građevinski inženjer što po sebi podrazumeva da je primenio sav potreban kvalitetni građevinski materijal u realizaciji objekta do potpune završenosti kako unutrašnjeg prostora tako isto i fasade.

Kuća ima:

-suteren sa 8 prostorija različite namene sa unutrašnjim stepeništem između prizemlja

i suterena, kao i zatvoreno-pokriveno stepenište između suterena i dvorišta;

-prizemlje sa ulaznim hodnikom, stepeništem za sprat, spavaćom sobom, radnom so

bom, kupatilom, poseban WC, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom kao jedan     prostor, ostavom i letnjom kuhinjom sa izlazom u dvorište. Garaža je u sklopu prizemlja sa direktnim izlazom na ulicu i toplom vezom sa prizemljem.

-sprat sa podestnim hodnikom, spavaćom sobom, gostinskom sobom, dve sobe sa dnevnim i spavaćim delom i balkonom, garderobom i kupatilom sa balkonom i zatvore-

nim betonskim stepeništem za tavan;

-sve etaže su kompletno završene sa radijatorskim centralnim grejanjem na čvrsto

gorivo i postoji mogućnost da se instalira gasni kotao jer zgrada ima priključak na gasovod.

 

Veličina placa 18m (ulični front) x 20m(dubina placa)……………ukupno 360,00m2

 

Kuća spolja i iznutra potpuno završena, termoizolovana, tehnički primljena, poseduje dozvolu za upotrebu i uknjižena u katastru u listu nepokretnosti bez ikakvog hipotekarnog opterećenja i izvršena je konverzija placa iz društvene u privatnu svojinu.

Online Drugstore,buy clomid online 50mg,Free shipping,generic cialis free shipping,Discount 10%

Lokacija

Slične nekretnine